Zakelijk – Bosdag  Destilleer Workshop

Samen met collega’s of als management team een dag er helemaal uit in een prachtige omgeving! Inspiratie en samenwerken komen hier zeker naar boven. In de ochtend is er binnen een vergaderlocatie beschikbaar, deze beschikt over wifi en er is koffie & thee. Bij mooi weer is buiten vergaderen natuurlijk ook een optie.

Tussen de middag is er een heerlijke biologische lunch en is er tijd voor een mooie boswandeling.

Daarna gaan de handen uit de mouwen en starten we met de destilleer workshop. Samen buiten ambachtelijk aan de slag om met koperen ketels je eigen heerlijke drankje te maken!

Na een introductie over hoe alcohol ontstaat volgt een uitleg over het proces destilleren. Daarna is het tijd om enkele voorbeelden te proeven en te kiezen welke soort en smaak drank ieder wil gaan maken. Maak een keuze uit onder andere calvados, rum, pruimen of peren eau de vie of ga voor iets meer exotisch als aardbei. Super leuk en leerzaam en iedereen neemt ook nog eens zijn eigen fles mee naar huis. Aan het eind van de workshop weten jullie alles over distilleren en hoe je verschillende smaken en soorten drank kunt maken.

Afhankelijk van de groepsgrootte werk je met z’n 2en of 3en als team aan 1 ketel. We vangen het destillaat in verschillende delen op en je gaat hiermee je eigen ideale blend maken. Ga voor sterk en heftig of misschien toch liever voor wat zachter en rondere smaken. Door een zoetstof en/of fruit toe te voegen kan je ook voor een likeur gaan. Ook is er uitleg hoe je de drank kunt laten rijpen, bv door eikenhout toe te voegen.

Aan het einde van de workshop zijn er hapjes en drankjes en tussendoor is er voldoende tijd voor ontspanning en een goed gesprek. Door het overdekte terras van de mooie oude schuur is het geen probleem als het weer iets minder mooi is.

Deze workshop wordt natuurlijk onder professionele begeleiding uitgevoerd en de organisatie beschikt over de benodigde vergunningen om alcohol te produceren

Vraag vrijblijvend een offerte aan of bespreek eventuele wensen met ons.

Prijs vergader locatie: €345,- per dag deel (09:00 – 13:00)
Lunch: €22,- euro per persoon
Workshop €69,- euro per person (13:00-17:00)
Locatie: Darthuizen (tussen Doorn en Leersum)
Aantal deelnemers: 6 tot 10 personen (leeftijd: 18+)

Vraag offerte aan